Majlen Mul personal trainer coach Strong bootcamp by Majlen Uitgeest Akersloot Heemskerk

BY MAJLEN

Hi! Ik ben Majlen Mul, afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator trainer/coach, en in 2020 gestart met mijn eigen outdoor sportbedrijf: 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN

Sinds 2015 geef ik bootcamp trainingen. Mijn trainingen zijn erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer. Coachen en motiveren vind ik niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Persoonlijke aandacht is hierin 'key' en juist daarin ben ik sterk.

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN staat voor kleinschalig, persoonlijk, resultaatgericht, en is sterk in groeps- én personal training!

TRAINER KOEN 

Hi! Ik ben Koen en in april 2021 gestart als trainer/coach bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN. Hoe leuk is dat?! 

Ik ben afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator/bewegingsagoog en studeer nu Sociaal Werk: Jeugd in onderwijs aan de Hogeschool Leiden.

Mijn doel als trainer/coach is om ervoor te zorgen dat elke sporter na de training met een voldaan gevoel naar huis gaat! De trainingen zijn erop gericht om mensen hun eigen doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer! Deze uitdaging ga ik graag met de sporters aan!

VACATURE

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN is op zoek naar een ervaren trainer/coach. 
Ben jij (oud)CIOS-student, vrolijk, enthousiast en communicatief vaardig? Neem dan contact op!

STAGE 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN is een erkend leerbedrijf. Wij zoeken nog een stagiaire!

Ben je CIOS-student en heb je zin in een outdoor stageplaats voor een aantal uren per week met zicht op een bijbaan? Dan is STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN een top stageplek voor jou! Wij geven niet alleen bootcamp-groepslessen maar ook personal training, zwangerfit en business bootcamp. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN staat voor kleinschalig, persoonlijk, resultaatgericht, en is sterk in groeps- én personal training! Ben je vrolijk, enthousiast en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

STRONG BOOTCAMP 
BY MAJLEN 

STERK IN GROEPS- ÉN PERSONAL TRAINING