HAPPY CLIËNTS

''Wat een leuke, spontane, hippe meid die Majlen! De lessen zijn heel zwaar maar wat een voldaan gevoel heb je als je klaar bent. Ik sport op maandag- en woensdagavond bij haar en elke les is anders. Veel conditie, krachttraining, been en buikspieren. En een spierpijn dat je hebt de volgende dagen, je blijft aan haar denken. Ze krijgt je door haar enthousiasme altijd tot het gaatje en dan ben ik zo trots op mijzelf."

Astrid, 51 jaar

"Dit is een echte aanrader voor mensen die lekker in de buitenlucht willen sporten, zeker in deze tijd. De trainingen bestaan uit allerlei leuke en afwisselende oefeningen, in een gezellige, gevarieerde en spontane groep. Ik voelde mij meteen erg welkom. Majlen is een sportieve, enthousiaste en fanatieke trainster die goed oplet of de oefeningen goed worden uitgevoerd. Ik ga na het sporten met een voldaan en trots gevoel weer naar huis, met de dag erna wel wat spierpijntjes." 

Jeroen, 49 jaar 

"Met de nodige variatie in oefeningen én muziek blijft het iedere keer weer een klein feestje. Majlen zorgt ervoor dat ik meer lijk te kunnen dan ik van te voren dacht. Na een paar weken voelde ik me al fitter. Da's in the end waar je het natuurlijk voor doet. Echte aanrader dus." 

Sanne, 37 jaar 

"Persoonlijk train ik het liefst in mijn eentje een paar dagen per week in de sportschool. Ik verwachtte dan ook niet dat een groepsles bootcamp even intensief zou zijn, omdat je toch met anderen samen aan het sporten bent en je werkt meer met je lichaamsgewicht dan met zware gewichten. Het viel me toch wel tegen (in de positieve zin) hoe zwaar de bootcamps zijn. De dagen er na heb ik vrijwel elke keer veel spierpijn.


Majlen zorgt ervoor dat je gepushed wordt tot je max en dat je progressie boekt. Ook motiveren de mensen om je heen je om harder te gaan. Ondanks dat iedereen een verschillende conditie heeft, zorgt Majlen er wel voor dat iedereen de les kan afmaken. Wat ik zelf het fijnst vind is, dat alle spiergroepen worden aangepakt tijdens de lessen. In de sportschool sla ik sommigen soms over, maar hier ontkom je er niet aan! Vind het zeker een aanrader voor iedereen. Het maakt niet uit hoe sportief je bent, als je maar wilt." 

Niek, 23 jaar


"Wanneer je naar de bootcamp van Majlen komt, weet je nooit wat je te wachten staat. Heb ik morgen spierpijn in mijn benen of juist in mijn buik? Majlen moedigt je tijdens de bootcamp aan om tot je eigen grens te gaan. Als ik ergens last van heb, dan kan ik dit aangeven en wordt hier rekening mee gehouden. Ik krijg dan bijvoorbeeld een andere oefening dan de rest. De sfeer tijdens de lessen is goed, ieder laat hem of haar in zijn waarde en moedigt elkaar aan. Aan het einde voel ik mij altijd voldaan en trots!"

Maaike, 27 jaar

"Nadat ik ben gestopt met voetbal ben ik gaan bootcampen bij Majlen. Nu 2 jaar verder sport ik nog steeds 2 keer per week vast bij haar. Majlen haar lessen zijn nooit saai en altijd variërend. Ze houdt goed rekening met blessures en is er op gefocust dat je de oefeningen goed doet. Ze motiveert je hier ook bij. Ik vind het nog steeds super leuk om bij haar te sporten op maandag- en woensdagavond! Het praatje voor en na de les met andere sporters vind ik ook leuk, vooral vanwege de verschillende leeftijden in de groepen. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin en vind bootcampen een echte aanrader voor jong en oud!" 

Kim, 17 jaar

"Als ik de lessen zou moeten omschrijven zou ik zeggen, gevarieerd, intensief en bovenal erg gezellig. Ik heb te maken gehad met een flinke blessure. De manier waarop daarmee wordt omgegaan en op in wordt ingespeeld ervaar ik als zeer prettig. De omgeving is fijn en er wordt gebruik gemaakt van goede materialen. Majlen is aanwezig en heeft aandacht voor elke sporter. Ook legt ze bij elke oefening uit welk nut het heeft en waarom we die oefening doen. Ondanks dat het op sommige momenten zwaar kan zijn hangt er een gezellige sfeer waarin iedereen elkaar aanmoedigt. Aan het einde van de les ga ik altijd met een voldaan en lekker gevoel naar huis!"

Koen, 22 jaar

"De bootcamplessen bij Majlen zijn top! Nog geen één les is hetzelfde geweest, er is veel variatie in de oefeningen en ze past aan waar nodig. Ook is er veel variatie in de materialen wat de lessen leuk en afwisselend maakt. Majlen staat open voor feedback en als we bijvoorbeeld een keer extra rugoefeningen willen, is zij goed in improviseren en aanpassen! Ze pusht je op een leuke, sportieve manier waardoor je door wilt blijven gaan en je voelt je daarna heel fit!" 

Marloes, 25 jaar 

"Bootcamp bij Majlen is heerlijk buiten sporten. Iedere les word je door haar enthousiasme tot het maximale van je kunnen gepusht waarbij de techniek van de oefeningen niet uit het oog verloren wordt. Vaak worden de lessen door mij vervloekt maar de gezelligheid en de lol maken dat ik de spierpijn en het wekelijks afzien weer snel vergeet. Ik kan het iedereen aanbevelen."

Jacob, 54 jaar

"Majlen heeft me zover gekregen om buiten te gaan trainen en nu wil ik niet anders meer. Ze motiveert iedereen in de groep om altijd net dat stapje extra te zetten en alles uit de training te halen. Ze heeft oog voor de techniek en geeft corrigerende instructies indien nodig. Professionele en lekker pittige lessen voor ieder niveau en lekker buiten. Een absolute topper!" 

Ruth, 49 jaar

"Ik ga graag naar de bootcamp bij Majlen. Ongeacht de groep is de sfeer gewoon goed en gezellig, iedereen is ook gemotiveerd. De oefeningen en combinaties ervan zijn gevarieerd. Ook worden ze regelmatig zwaarder of anders gemaakt met kettlebells, slamballs en elastieken. Ze weet je altijd te pushen de oefeningen af te maken, ook al zit je stuk. En in het geval van blessures worden de oefeningen voor je aangepast en wordt niks geforceerd. Het is gewoon gezellig samen afzien!" 

Eline, 27 jaar

"Bij Majlen kan ik altijd lekker sporten. Voor de lessen heeft ze elke keer wat anders verzonnen. Ze legt uit wat er gedaan moet worden en doet het goed voor. Ik ga er altijd met plezier heen." 

Mika, 17 jaar

"Majlen geeft heel goed les en houdt alles heel goed in de gaten. Mocht je een blessure hebben dan krijg je een aangepast programma en ze corrigeert je als je het niet goed doet of over je grens heen gaat. Eigenlijk is ze heel streng. Ik train op maandag- en woensdagavond bij Majlen met veel plezier. De spierpijn kan heftig zijn, pittig lesje gehad!" 

Vincent, 51 jaar 

"De diversiteit aan oefeningen, de grote variatie aan materialen en Majlen haar goede persoonlijke begeleiding maken dat ik elke week met veel plezier naar haar bootcamplessen ga. Door haar enthousiasme en humor hangt er een leuke sfeer in de groep en wordt er naast momenten van zware inspanning ook veel gelachen. Daarnaast is door haar creativiteit elke les anders, waardoor ik mijzelf altijd kan blijven uitdagen. Doordat ik een blessure heb kan ik een aantal oefeningen niet doen, maar Majlen bedenkt hier altijd een passend en goed alternatief voor. Ook geeft Majlen tijdens de bootcamp veel individuele tips over hoe een oefening nog effectiever en beter kan worden uitgevoerd. Op deze manier wordt iedereen op zijn of haar eigen niveau optimaal uitgedaagd!" 

Sara, 22 jaar

"Heerlijke gezellige en motiverende lessen, is en blijft leuk door de variatie, voor je het weet is je les voorbij!  Coached vanuit kennis en persoonlijkheid, voelt goed!"  

Yvette, 43 jaar

STRONG BOOTCAMP 
BY MAJLEN 

KLEINSCHALIG ~ PERSOONLIJK ~ RESULTAATGERICHT 

STERK IN GROEPS- ÉN PERSONAL TRAINING