OUTDOOR

BOOTCAMP

Zin om met een groep in de buitenlucht te sporten? STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN biedt je die mogelijkheid. Bij bootcamptrainingen ligt de focus op conditie, kracht, houding en techniek. De grote variatie aan trainingsmethodes zorgt ervoor dat geen les hetzelfde is. Er wordt getraind met materialen, maar ook op basis van het eigen lichaamsgewicht. Doe mee en ervaar de gezelligheid van een groepstraining in de groenste parken van Uitgeest.


Majlen: "Als coach zorg ik ervoor dat iedereen binnen de groep op zijn eigen niveau traint."

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen. En dat zijn precies de spiergroepen die je tijdens deze training aanpakt. In de trainingen worden spierversterkende oefeningen gedaan, en is er aandacht voor kracht en conditie. Er wordt getraind met materialen, maar ook op basis van het eigen lichaamsgewicht. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN coacht sterk op houding en techniek, want een goed uitgevoerde oefening heeft een optimaal effect op de spiergroep.


Majlen: "BBB is erg populair onder vrouwen, maar hoe leuk dat steeds meer mannen kiezen voor dit fijne uur." 

STRONGWALKING

Bij Strongwalking loop je in een stevig tempo (zonder stokken) 5-6 km per uur door de Heemskerkse Duinen. Het is geen hardlopen en het is ook niet de bedoeling dat je buiten adem raakt. Zolang je nog kan praten (gezellig) heb je een mooi tempo. 

Tussen het wandelen door worden bootcamp oefeningen gedaan op basis van het eigen lichaamsgewicht en met wat we onderweg tegenkomen. De trainer van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN zorgt altijd voor een verrassende en afwisselende les is. Majlen: "Strongwalking is niet alleen goed voor het lichaam, maar zeker ook voor de geest."


RUNNING BOOTCAMP

Rennen door de Heemskerkse Duinen. Wie wil dat nou niet? De focus bij Running Bootcamp ligt op het hardlopen, maar natuurlijk worden tijdens de training ook bootcamp oefeningen gedaan. De hardloopcoach van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN leert jou de fijne kneepjes van het hardlopen zowel qua houding als techniek. Je wordt gecorrigeerd waar nodig en gemotiveerd om net even dat stapje meer/harder te zetten. Een mooie aanvulling op de andere trainingen, want je conditie zal zeker verbeteren.

 

Majlen: “Je kunt je zondagochtend niet fijner beginnen dan met een uurtje hardlopen en bootcampen in de prachtige Heemskerkse Duinen.” 

TABATA MIX 

Houd je van intervaltrainingen en afwisseling? Dan is Tabata Mix een aanrader. Tabata is een vorm van HIIT (High Intensity Interval Training). Een Tabata workout bestaat uit 8 intervallen waarbij iedere oefening 20 seconden intensief wordt uitgevoerd, gevolgd door 10 seconden rust. De 20-10 interval duurt dus 4 minuten en heeft een positief effect op het verbeteren van je conditie, kracht en snelheid. Bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN worden de Tabata workouts afgewisseld met bootcamp elementen.


Majlen: ‘"Muziek speelt een belangrijke rol bij Tabata Mix. Vrolijk en motiverend!"

BUSINESS BOOTCAMP

Sporten met je collega's? Doen! Bootcamp is bij uitstek een manier om je collega's op een andere manier te leren kennen. Sportieve teambuilding waar je fitter en sterker van wordt. In de bootcampbus van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN zitten alle materialen om gevarieerde bootcamplessen te geven op een buitenlocatie vlakbij je werkplek. Trainen aan het begin of aan het eind van je werkdag geeft je goede energie.


Majlen: "Uit ervaring weet ik hoe goed het voor de sfeer is om te sporten met je collega's."


PERSONAL TRAINING

Train je liever niet in een groep? Dan is Personal Training misschien iets voor jou. Jouw wensen en doelen staan centraal. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN komt naar de door jou gewenste trainingslocatie waar je één-op-één wordt begeleid. Natuurlijk ben je ook welkom in de STRONG SPORT STUDIO of op de vaste bootcamp locaties in Uitgeest. Persoonlijke coaching en motivering zorgen er, samen met op maat gemaakte trainingen voor, dat jij jouw doelen bereikt.


Majlen: "Door mijn werkwijze, maak je op je eigen tempo resultaatgerichte stappen."


Samen sporten duo training bootcamptraining in park Strong bootcamp by Majlen Uitgeest Akersloot Heemskerk

DUO TRAINING

Wil je samen met je partner, zus, broer, vriend of vriendin trainen? Goed idee! Want behalve dat het gezellig is, werkt het ook vaak motiverend om samen te gaan trainen. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN biedt trainingen op maat voor twee personen. Dat kan op de vaste bootcamp locaties, in de STRONG SPORT STUDIO in Uitgeest, of op een locatie naar keuze. Bij Duo Trainingen train je samen op je eigen niveau. Hoe leuk is dat?


Majlen: "Door samen af te spreken om te sporten krijg je soms net dat duwtje om te gaan." 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in groepsverband met extra aandacht van de trainer. Dat is mogelijk bij de Small Group Training waarbij de groepsgrootte maximaal 4 personen is. Bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN kun je je eigen groep starten, of deelnemen aan een bestaande groep. De gevarieerde trainingen, met materialen en op basis van eigen lichaamsgewicht, zijn gericht op conditie, kracht, houding en techniek. Er is ruim aandacht voor ieders persoonlijke doel. Small Group Training kan zowel outdoor als indoor.


Majlen: "Small Group Training combineert de luxe van veel aandacht met de gezelligheid van een groep."

BOOTCAMP PARTY

Zoek je een sportief feestje? STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN verzorgt familie/vrienden-uitjes, vrijgezellenfeestjes en teambuildingsessies.
De bootcampbus rijdt overal naartoe, dus kies een mooie locatie en de training kan beginnen.
Tijdens een Bootcamp Party wordt natuurlijk een beetje afgezien, maar gezelligheid en plezier staan voorop.


Majlen: "Bootcamp is geschikt voor jong en oud, onder goede begeleiding is het fun voor iedereen." 


BOOTCAMP KINDERFEESTJE

Tijgeren onder een camouflagenet, wedstrijdje battle rope, slamballs gooien, burpees, push ups, squatjumps… wie wil dat nou niet? De kinderfeestjes die STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN organiseert zijn een mix van samenwerkingsopdrachten en wedstrijdjes, waarbij camouflage strepen te ‘verdienen’ zijn. Kies een leuke buitenlocatie en de bootcampbus rijdt er naartoe. Natuurlijk kan het ook op de vaste bootcamplocaties in Uitgeest.

 

 

Majlen: “Sportieve kinderfeestjes zijn top! Zowel voor jongens als voor meisjes. Onder vrolijke begeleiding en rekening houdend met de leeftijd, wordt het altijd een super feestje!"

STRONG WAVE TRAINING

Bootcamp is leuk! Bootcamp is uitdagend! Maar is het voor jou te uitdagend? Misschien voelt deelnemen aan bootcamp, of sporten überhaupt, als een flinke drempel die je over moet. Merk jij dat sporten jou onzeker maakt? Of dat je hiervoor weinig motivatie kunt opbrengen of juist teveel van jezelf verwacht? Dan is de STRONG WAVE TRAINING iets voor jou!

Blue Wave Training & Coaching en STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN hebben een bootcamptraining ontwikkeld waarin je op een veilige en prettige manier kan sporten. Bij deze les zijn sportpsycholoog Jasper van Blue Wave en bootcamptrainer Majlen aanwezig, zodat je op alle vlakken wordt begeleid met ruimte voor jouw specifieke wensen en behoeften. Want bootcamp is voor iedereen!

Heb je interesse in een STRONG WAVE TRAINING of wil je meer informatie? Neem dan contact op.


STRONG BOOTCAMP 
BY MAJLEN 

KLEINSCHALIG ~ PERSOONLIJK ~ RESULTAATGERICHT 

STERK IN GROEPS- ÉN PERSONAL TRAINING