Majlen Mul personal trainer coach Strong bootcamp by Majlen Uitgeest Akersloot Heemskerk

BY MAJLEN


Hi! Ik ben Majlen Mul, afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator trainer/coach, en in 2020 gestart met mijn outdoor sportbedrijf: 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN

Inmiddels zijn er, naast outdoor trainingen, ook indoor trainingen mogelijk. Want vanaf november 2022 is de STRONG SPORT STUDIO geopend. En daar ben ik super blij mee :) 
Er staan zo'n 30 outdoor- en indoor lessen op het rooster. Hoe gaaf is dat?!

Ik geef sinds 2015 (bootcamp) trainingen. Mijn trainingen zijn erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer. Coachen en motiveren vind ik niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Persoonlijke aandacht is hierin 'key' en juist daarin ben ik sterk.

Wie weet zie ik je binnenkort in een van de outdoor- of indoor lessen. Tot dan!

TRAINER KOEN 

Hi! Ik ben Koen en in april 2021 gestart als trainer bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN. Hoe leuk is dat?! 

Ik ben afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator/ bewegingsagoog en studeer nu Sociaal Werk: Jeugd in onderwijs aan de Hogeschool Leiden.
Mijn doel als trainer/coach is om ervoor te zorgen dat elke sporter na de training met een voldaan gevoel naar huis gaat! De trainingen zijn erop gericht om mensen hun eigen doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer! Deze uitdaging ga ik graag met de sporters aan!

TRAINER QUINSEY

Hi! Ik ben Quinsey en sinds oktober 2022 trainer bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN.


Mijn passie ligt van jongs af aan bij sporten en door het volgen van verschillende opleidingen krijg ik steeds meer ervaring. Naast mijn baan als trainer studeer ik Creative Business aan de hogeschool Inholland.

Door elke training aan te sluiten op de behoefte van de individu kan iedereen mee sporten en hierdoor persoonlijk resultaat behalen. In mijn lessen zorg ik ook altijd voor genoeg variatie en ondersteun ik waar nodig is. En dit alles in een sportomgeving waar een fijne en veilige sfeer hangt. Zie ik jou snel in de les? Ik kijk er naar uit!

TRAINER KOOS

Hey! Mijn naam is Koos en sinds juni 2023 trainer bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN.

Ik ben afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator. Sneeuw- en watersporten zijn mijn passie. Omdat ik heel graag buiten ben geef ik bootcamptrainingen in het mooie park in Uitgeest-Zuid. En dat bevalt me super goed! 
Mijn doel is om de lessen zo te geven dat iedereen wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau, in combinatie met een fanatieke, gezellige en toch relaxte sfeer in de les.
Tot snel! 

TRAINER ELINA

Hee! Ik ben Elina en ben in september 2023 gestart als trainer bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN.

Vanaf mijn vierde jaar ben ik bezig met sporten en dat is nog steeds een van de dingen die ik het liefste doe. Ik speel nu mijn tweede seizoen hockey bij Alliance dames 1 in Heemstede. Hiervoor heb ik altijd bij Uitgeest gehockeyd. 
Ik zit in mijn laatste jaar van het CIOS in Hoofddorp. Daar word ik opgeleid tot Sport- Beweeg- en Leefstijlcoach.
Mijn doel tijdens een training is om de sporters naar huis te laten gaan met een voldaan gevoel door leuke, uitdagende en  gevarieerde lessen neer te zetten. Of je nu een beginner of ervaren sporter bent, de lessen zijn gemaakt voor alle niveaus. 
Kom zelf de energieke en positieve sfeer ervaren in een van de lessen!
Ik hoop jullie snel te zien :)

YOGADOCENTEN

De yogalessen worden gegeven door Anja en Jeannine. 
Deze super ervaren yogadocenten zijn onder meer gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga.
Zij helpen je bij het vinden van je lichamelijke balans.  

VACATURE

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN is op zoek naar een ervaren trainer/coach. 
Ben jij (oud)CIOS-student, vrolijk, enthousiast en communicatief vaardig? Neem dan contact op!

STAGE 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN is een erkend leerbedrijf. Wij zoeken nog een stagiaire!

Ben je CIOS-student (of doe je ergens anders een Sport- & Bewegen opleiding) en heb je zin in een in- en outdoor stageplaats met zicht op een bijbaan? Dan is STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN een top stageplek voor jou! Wij geven niet alleen groepslessen maar ook personal training en business bootcamp. Dat doen we in de groenste parken van Uitgeest-Zuid en in de gezellige STRONG SPORT STUDIO.  Ben je vrolijk, enthousiast en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

STRONG BOOTCAMP 
BY MAJLEN 

KLEINSCHALIG ~ PERSOONLIJK ~ RESULTAATGERICHT 

STERK IN GROEPS- ÉN PERSONAL TRAINING