Majlen Mul personal trainer coach Strong bootcamp by Majlen Uitgeest Akersloot Heemskerk

BY MAJLEN


Hi! Ik ben Majlen Mul, afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator trainer/coach, en in 2020 gestart met mijn outdoor sportbedrijf: 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN

Inmiddels zijn er, naast outdoor trainingen, ook indoor trainingen mogelijk. Want vanaf november 2022 is de STRONG SPORT STUDIO geopend. En daar ben ik super blij mee :) 
Er staan zo'n 30 outdoor- en indoor lessen op het rooster. Hoe gaaf is dat?!

Ik geef sinds 2015 (bootcamp) trainingen. Mijn trainingen zijn erop gericht om mensen hun doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer. Coachen en motiveren vind ik niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Persoonlijke aandacht is hierin 'key' en juist daarin ben ik sterk.

Wie weet zie ik je binnenkort in een van de outdoor- of indoor lessen. Tot dan!

TRAINER KOEN 

Hi! Ik ben Koen en in april 2021 gestart als trainer/coach bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN. Hoe leuk is dat?! 

Ik ben afgestudeerd CIOS sport- en bewegingscoördinator/ bewegingsagoog en studeer nu Sociaal Werk: Jeugd in onderwijs aan de Hogeschool Leiden.
Mijn doel als trainer/coach is om ervoor te zorgen dat elke sporter na de training met een voldaan gevoel naar huis gaat! De trainingen zijn erop gericht om mensen hun eigen doel te laten bereiken in een fijne, positieve en vrolijke sfeer! Deze uitdaging ga ik graag met de sporters aan!

TRAINER TAMARA

Hi! Ik ben Tamara en ik werk sinds een jaar in de sportbranche. Onlangs heb ik fitnesstrainer A behaald en ik ga volgend jaar voor fitnesstrainer B. Sinds november 2022 werk ik bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN.

Ik heb altijd al een affiniteit gehad met sporten en gezonde voeding. 

Naast het geven van groepslessen en bootcamp werk ik ook in Haarlem als personal trainer. 

De combinatie tussen groep en individuele trainingen vind ik heerlijk. Op beiden vlakken mensen motiveren en het beste uit zichzelf te halen is toch waarvoor ik er sta. Daarnaast gaat kwaliteit bij mij boven kwantiteit. Dit zul je merken in mijn manier van les geven.TRAINER QUINSEY

Hi! Ik ben Quinsey en sinds oktober 2022 trainer bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN.


Mijn passie ligt van jongs af aan bij sporten en door het volgen van verschillende opleidingen krijg ik steeds meer ervaring. Naast mijn baan als trainer studeer ik Creative Business aan de hogeschool Inholland.

Door elke training aan te sluiten op de behoefte van de individu kan iedereen mee sporten en hierdoor persoonlijk resultaat behalen. In mijn lessen zorg ik ook altijd voor genoeg variatie en ondersteun ik waar nodig is. En dit alles in een sportomgeving waar een fijne en veilige sfeer hangt. Zie ik jou snel in de les? Ik kijk er naar uit!

YOGADOCENTEN

De yogalessen worden gegeven door Anja en Jeannine. 
Deze super ervaren yogadocenten zijn onder meer gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga.
Zij helpen je bij het vinden van je lichamelijke balans.  

VACATURE

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN is op zoek naar een ervaren trainer/coach. 
Ben jij (oud)CIOS-student, vrolijk, enthousiast en communicatief vaardig? Neem dan contact op!

STAGE 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN is een erkend leerbedrijf. Wij zoeken nog een stagiaire!

Ben je CIOS-student en heb je zin in een outdoor stageplaats voor een aantal uren per week met zicht op een bijbaan? Dan is STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN een top stageplek voor jou! Wij geven niet alleen bootcamp-groepslessen maar ook personal training, zwangerfit en business bootcamp. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN staat voor kleinschalig, persoonlijk, resultaatgericht, en is sterk in groeps- én personal training! Ben je vrolijk, enthousiast en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

STRONG BOOTCAMP 
BY MAJLEN 

KLEINSCHALIG ~ PERSOONLIJK ~ RESULTAATGERICHT 

STERK IN GROEPS- ÉN PERSONAL TRAINING