INDOOR

YOGA

Critical Alignment Yoga is de yoga vorm die bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN wordt gegeven. Deze yoga is gebaseerd op het onderscheid tussen bewegingsspieren (gelegen aan de oppervlakte) en de houdingsspieren (gelegen rond de wervelkolom en gewrichten). De bewegingsspieren hebben de neiging om spanning vast te houden, de houdingsspieren hebben juist de neiging te verslappen. Door deze disbalans kunnen allerlei klachten en beperkingen ontstaan. Het doel van Critical Alignment Yoga is om de balans tussen deze twee spiergroepen te herstellen, waardoor het lichaam zonder spanning vrij kan bewegen. 

 

Majlen: “Onze zeer ervaren yoga-docenten helpen je bij het vinden van je lichamelijke balans.”

BOXING

Zin in een explosieve training? Kies voor een uurtje Boxing! Bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN boks je niet tegen elkaar, maar mét elkaar. Je spart in tweetallen met bokshandschoenen en bokspads, waarbij er niet wordt gestoten tegen het hoofd en lichaam. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van aqua punch bags. Deze met water gevulde boksballen absorberen iedere stoot waardoor je minder druk op gewrichten ervaart. In deze gevarieerde training worden bokstechnieken gecombineerd met bootcamp-skills.

 

Majlen: “Boxing geeft een enorme energie boost en ideaal om je eens lekker af te reageren :)."

TRX

Bij Total Resistance Exersises, oftewel TRX, staan stabiliteit, balans en kracht centraal. Door middel van lange banden met lussen, die hangen aan het plafond, train je je lichaam zonder gebruik te maken van gewichten. De effectiviteit van de trainingen is hoog. In bijna iedere oefening wordt namelijk de hele spierketen aan het werk gezet. De trainers van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN coachen sterk op houding en techniek, zodat je de oefeningen perfect uitvoert.

  

Majlen: “Het mooie van TRX is, dat je in iedere les je lichaam van top tot teen traint.” 

HIIT

Heb je weinig tijd, maar wil je toch een snel sportmoment? Dan zijn de 30 minuten HIIT trainingen perfect voor jou. HIIT is de afkorting van High Intensity Interval Training, oftwel trainen met intervallen. Actieve intervallen, waarbij je alles geeft, worden afgewisseld met rust intervallen. De rusten zijn kort, je kunt wel even op adem komen, maar dit duurt niet lang genoeg om helemaal uit te rusten. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN heeft effectieve HIIT trainingen, zodat je snel verbetering merkt in je conditie, spierkracht en gewicht. Ook mooi als aanvulling op andere trainingen.

 

Majlen: “De HIIT trainingen zijn een uitkomst voor mensen met een drukke agenda.”


KETTLEBELL 

Wil je aan krachttraining doen? Ga voor de dynamische Kettlebell training van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN. Een voordeel van trainen met een kettlebell, is dat je zowel spierkracht als conditie opbouwt. De oefeningen zetten meerdere spiergroepen tegelijk aan het werk. Uit onderzoek is gebleken dat de kettlebell workout één van de snelste methodes is om vetverbranding te stimuleren en spiergroei te bevorderen. 

 

Majlen: “Deze full body workout is een aanrader en ook mooi als aanvulling op andere trainingen.”

65+ BODYFIT

Natuurlijk wil je als 65-plusser graag in goede conditie blijven. Sporten helpt daarbij. Het zorgt niet alleen voor een positieve mindset, maar ook voor het behouden en verbeteren van de mobiliteit. Omdat de groepen bij 65+ Bodyfit klein zijn, is er bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De oefeningen worden afgestemd op persoonlijke fitheid en mobiele vaardigheden. Er wordt getraind met materialen, en op basis van het eigen lichaamsgewicht. 

Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Lukt een oefening niet, dan geeft de coach van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN direct een alternatieve oefening. 

 

Majlen: “Dit uur is niet alleen goed voor body en mind, maar is ook altijd heel gezellig. Probeer het!”

STEPS

Ben je op zoek naar een energieke workout die je ook nog eens strakkere billen en benen oplevert? Dan is Steps perfect voor jou. Met behulp van een opstapbankje, de step, maak je op muziek eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step. Snelle bewegingen worden afgewisseld met meer rustige oefeningen. Deze training is voor iedereen geschikt, omdat je de hoogte van de step, en daarmee de intensiteit van de workout, zelf bepaalt. De trainer van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN maakt van iedere les weer een muzikaal feestje!
 

Majlen: “Bij deze cardiotraining op muziek werk je ook nog eens aan je coördinatievermogen.”

ZWANGERFIT

Ben je zwanger en blijf je graag goed in conditie? Neem dan deel aan de specifiek op zwangerschap gerichte bootcamptrainingen. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN begeleidt je graag in deze bijzondere periode om je conditie op peil te houden. Bij Zwangerfit wordt getraind in kleine groepjes, zodat goed gelet kan worden op houding en correctie. Want een fitte zwangerschap, is een fijne zwangerschap.

 

Majlen: "Ik ben speciaal opgeleid om zwangere vrouwen optimaal en verantwoord training te geven."

PERSONAL TRAINING

Train je liever niet in een groep? Dan is Personal Training misschien iets voor jou. Jouw wensen en doelen staan centraal. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN komt naar de door jou gewenste trainingslocatie waar je één-op-één wordt begeleid. Natuurlijk ben je ook welkom in de STRONG SPORT STUDIO of op de vaste bootcamp locaties in Uitgeest. Persoonlijke coaching en motivering zorgen er, samen met op maat gemaakte trainingen voor, dat jij jouw doelen bereikt.Majlen: "Door mijn werkwijze, maak je op je eigen tempo resultaatgerichte stappen."

DUO TRAINING

Wil je samen met je partner, zus, broer, vriend of vriendin trainen? Goed idee! Want behalve dat het gezellig is, werkt het ook vaak motiverend om samen te gaan trainen. STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN biedt trainingen op maat voor twee personen. Dat kan op de vaste bootcamp locaties, in de STRONG SPORT STUDIO in Uitgeest, of op een locatie naar keuze. Bij Duo Trainingen train je samen op je eigen niveau. Hoe leuk is dat?Majlen: "Door samen af te spreken om te sporten krijg je soms net dat duwtje om te gaan." 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in groepsverband met extra aandacht van de trainer. Dat is mogelijk bij de Small Group Training waarbij de groepsgrootte maximaal 4 personen is. Bij STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN kun je je eigen groep starten, of deelnemen aan een bestaande groep. De gevarieerde trainingen, met materialen en op basis van eigen lichaamsgewicht, zijn gericht op conditie, kracht, houding en techniek. Er is ruim aandacht voor ieders persoonlijke doel. Small Group Training kan zowel outdoor als indoor.


Majlen: "Small Group Training combineert de luxe van veel aandacht met de gezelligheid van een groep."


STRONG BOOTCAMP 
BY MAJLEN 

KLEINSCHALIG ~ PERSOONLIJK ~ RESULTAATGERICHT 

STERK IN GROEPS- ÉN PERSONAL TRAINING