SAMENWERKING

SPORT & PSYCHOLOGIE

Sporten is niet altijd gemakkelijk. Onzekerheid, tegenslag, druk en motivatieproblemen kunnen  sportprestaties beïnvloeden. Soms heb je iemand nodig die je het zetje in de goede richting geeft om beter te presteren en het beste uit jezelf te halen. Sportpsycholoog Jasper Brouwer van Blue Wave Training & Coaching kan je hierbij helpen. Hij is betrokken bij onze STRONG WAVE TRAINING en kan door middel van coachgesprekken zorgen dat jij kan sporten, zoals jij voor ogen hebt.

Check www.bluewavetc.nl voor meer informatie.

SPORTDIËTIST

Wil je advies over je voeding zodat je optimaal met je trainingsdoelen aan de slag kunt? Neem dan contact op met sportdiëtist Maaike Enthoven uit Uitgeest. Zij geeft voedingsadviezen aan sporters van elk niveau en aan iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid. Naast dieetadvisering biedt Maaike ook professionele begeleiding aan om je leefstijl blijvend te veranderen.

Check www.maaikeenthoven.nl voor meer informatie.

SPORTMASSAGE

Sportmassage is gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Hierdoor worden de afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd en wordt het herstel van je spieren en lichaam bevorderd.

Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.


Ben je op zoek naar een goede sportmasseur? Ga dan naar Susan Twaalfhoven. Haar praktijk  aan de Westergeest 16 in Uitgeest bestaat sinds 1997 en haar sportmassages zijn een absolute aanrader.

Check www.susantwaalfhoven.nl voor meer informatie.

SPORTSCHOENEN

Welke schoenen draag je eigenlijk bij bootcamp?  
Zowel hardloopschoenen als trailrunschoenen zijn goed voor de bootcamp. Het voordeel van hardloopschoenen is dat je deze ook buiten de bootcamp kan gebruiken. Het voordeel van trailrunschoenen is dat je tijdens de bootcamp de beste grip ervaart.


Goed om te weten dat Intersport Veldhuis in Beverwijk voetanalyses maakt, waarna je op een loopband schoenen kunt uitproberen. Handig!

Sporters van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN krijgen niet alleen 10% korting op sportschoenen, maar ook op running- en fitnesskleding.

Bel (0251) 221 450 voor meer informatie.

SPORT & WAX

Veel sporters houden van een gladde huid. De Waxsalon in Castricum staat garant voor een professionele en snelle waxbehandeling. Je kunt er terecht voor iedere waxbehandeling van lichaam en gezicht. De effectieve en efficiënte werkwijze van De Waxsalon is als sinds 2012 een begrip in de regio.

 

Sporters van STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN krijgen 10% korting op de eerste behandeling.

 


Check www.dewaxsalon.com voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met 

STRONG BOOTCAMP BY MAJLEN? 
Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


SAMENWERKEN IS ALTIJD EEN GOED IDEE!STRONG BOOTCAMP 
BY MAJLEN 

KLEINSCHALIG ~ PERSOONLIJK ~ RESULTAATGERICHT 

STERK IN GROEPS- ÉN PERSONAL TRAINING